Formulari de cerca

L'Escola Infantil de Cabanes oferirà menjador a partir de l'1 d'octubre del 2011

Tretze xiquets d'entre 0 i 3 anys ja han sol·licitat el servici. La regidora d'Educació dóna un nou pas per a fomentar la vida familiar i laboral.

L'Ajuntament de Cabanes oferirà el curs pròxim el servici de menjador en l'Escola Infantil, a què s'han inscrit un total de tretze xiquets amb edats entre els 0 i els tres anys. El ple de l'Ajuntament de Cabanes,celebrat el 25 d'agost de 2011,va aprovar l'entrada en funcionament d'este nou servici.

Per primera vegada, s'ha oferit als pares la possibilitat de comptar amb el menjador, que segons la regidora d'Educació de Cabanes, Estrella Borrás, “permetrà a moltes famílies conciliar millor la vida laboral i la familiar, al poder deixar els xiquets a menjar en l'Escola”. “Les millores dels servicis educatius són un dels nostres principals objectius i la posada en marxa del menjador de l'Escola Infantil així ho reflectix”, afig l'edil.

La quota mensual del servici ascendix a 95 euros, i inclou, a més del menjar, el servici d'atenció de 13 hores a 15 hores. A més, per al cas de les famílies que no necessiten en servici tots els dies, es podrà adquirir un "bono" nominatiu de cinc dies solts de menjador, vàlid per a tot el curs escolar, per 25 euros.

Amb l'entrada en funcionament del menjador, l'Escola Infantil de Cabanes estarà oberta de 08:00 a 18 hores, ininterrompudament. El centre té capacitat per a 28 xiquets entre 0 i 3 anys.

Site developed with Drupal