Formulari de cerca

L'EPSAR invertirà 600.000 euros en les obres de millora de la xarxa de sanejament

La Generalitat Valenciana invertirà un total de 600.000 euros en les obres de millora de la xarxa de sanejament del municipi de Cabanes a través de l'Entitat Pública de Sanejament d'Aigües Residuals (EPSAR).
Una actuació considerada com prioritària per part de l'Ajuntament de Cabanes per considerar que l'augment poblacional i urbanístic feia necessària la realització d'esta obra per part de l'EPSAR.
Amb esta actuació s'aconseguirà una millora en el col·lector general de la població fins a l'Estació Depuradora, al duplicar-se la capacitat de l'existent actualment.
L'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, ha destacat la importància d'esta obra d'infraestructura, que suposarà una notable millora en la xarxa de sanejament, millora que resulta necessària per a la correcta prestació d'este servici bàsic.

Siurana ha dit que “este tipus d'actuacions que pareix que no es veuen o que no són molt visibles també són necessàries per a poder millorar el nivell de qualitat de vida dels veïns del municipi”.
Les obres, per la seua banda, han d'estar finalitzades este mateix any.

Cal destacar, per la seua banda, que el consistori va encarregar la realització d'este projecte al desembre del 2007 i que gràcies a la col·laboració entre ambdós Administracions s'ha aconseguit una millora imprescindible en les dotacions publiques.

Site developed with Drupal