Formulari de cerca

L'EPSAR adjudica els obres de millora de la xarxa de sanejament de Cabanes

L'Entitat Pública de Sanejament d'Aigües Residuals (EPSAR)ha adjudicat a l'empresa Intersa Levante S.A. les obres de millora de la Xarxa de Sanejament de Cabanes per un import de 473.701,91 euros.
Esta actuació s'inclou en el programa d'actuacions de l'EPSAR corresponent al 2010 i compta amb un termini d'execució de les obres contractades de quatre mesos.
L'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, ha ressaltat la importància d'esta obra d'infraestructures que ajudarà a resoldre una millor canalització entre totes les parts del terme municipal.
Siurana ha dit que “és una notícia enormement positiva per al municipi l'anunci d'esta adjudicació definitiva de l'EPSAR de les obres de millora de la nostra xarxa de sanejament”.
Una actuació considerada com prioritària per part de l'Ajuntament de Cabanes per considerar que l'augment poblacional i urbanístic feia necessària la realització d'esta obra d'infraestructura.
I és que amb la mateixa es pretén millorar la canalització precisa fins a l'Estació Depuradora.
Les obres, per la seua banda, han d'estar finalitzades este mateix any i es coordinaran amb l'execució del projecte del Bulevard que porta avant este municipi.
Una actuació que es realitzarà en concret en una part dels afores del nucli urbà que es tracta d'una zona que en els últims anys ha experimentat una gran transformació.
Cal destacar, per la seua banda, que el consistori va encarregar la realització d'este projecte al desembre del 2007 que ara una vegada passats els diferents procediments arriba per a ser escomés per l'EPSAR.

Site developed with Drupal