Formulari de cerca

L'autobús de la marxa de Cabanes dóna servici a 180 usuaris al juliol

L'alcalde destaca l'èxit que ha tingut la iniciativa entre els jóvens,ja que s'ha organitzat per primera vegada enguany.
L'autobús de la marxa de Cabanes ha registrat 180 usuaris durant els tres caps de setmana que porta en funcionament. Els dos primers caps de setmana de juliol, l'autobús ha portat als jóvens de Cabanes a Montalba, mentres que este últim dissabte la joventut de Cabanes s'ha desplaçat al Plà de l'Arc, que estava en festes.
L'autobús, organitzat per l'Associació Joves Cabanes amb la col·laboració de l'Ajuntament, va començar a funcionar el primer cap de setmana de juliol. L'autobús té dos torns d'eixida des de Cabanes, un a les 24 hores i un altre a les 00:45 hores. La tornada es fa també en dos torns, a les sis de la matinada i a les huit.
Cabanes ha tingut este estiu per primera vegada un servici d'autobús de la marxa que, segons l'alcalde Francisco Artola, “ha tingut un notable èxit entre els més jóvens”. L'alcalde ha agraït a l'Associació Joves Cabanes “l'haver organitzat el servici i donar resposta tant als jóvens com als pares de Cabanes” i ha destacat “la importància de conscienciar els jóvens perquè eviten els cotxes quan s'ha begut”.

Site developed with Drupal