Formulari de cerca

L'ametla centra l'oferta gastronòmica en huit restaurants de Cabanes este cap de setmana

Els visitants podran conéixer el centre històric de Cabanes i el Museu Eclesiàstic el dissabte 18 de febrer al matí.

L'ametla centrarà este cap de setmana l'oferta gastronòmica dels huit restaurants de Cabanes i de La Ribera que col·laboren en les I Jornades Gastronòmiques de l'Ametla, que el municipi celebra durant este mes de febrer. Primers plats, segons i postres, així com rebosteria tradicionals, estaran a disposició dels visitants divendres, dissabte i diumenge en el Restaurant Branto, Mas de Gaidó, l'Hostal, Casa Artemio, Casa Tere, Bar Casa Carmen, Bar Toni i Restaurant Racó de Navarrete, així com la pastisseria Forn de Pepa, que oferirà dolços típics elaborats amb ametla.

Cabanes continua així amb la programació de les I Jornades de l'Ametla, que es prolonga durant tots els caps de setmana del mes de febrer. Per al dissabte, dia 18, els visitants podran conéixer el centre històric de Cabanes, amb una visita guiada d'11 a 12 del matí, així com el Museu Eclesiàstic de l'Església Parroquial, de 12 a 13 hores. A partir de les 18 hores es decidirà el guanyador del Concurs de Rebosteria Tradicional d'Ametla, que tindrà lloc en la carpa de la Casa de la Cultura.

Més d'un centenar de turistes estrangers han visitat Cabanes durant els dos primers caps de setmana de febrer en el marc de les I Jornades de l'Ametla organitzades per l'Ajuntament per a promocionar la gastronomia autòctona així com el paisatge dels ametlers en flor.

Site developed with Drupal