Formulari de cerca

Dijous, Abril 4, 2013 - 19:15
L'alcaldessa sol·licita a Sanitat l'ampliació dels consultoris de Cabanes i La Ribera
L'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, s'ha reunit amb el director territorial de Sanitat, Pascual Herrero, per a sol·licitar-li que l'ampliació dels centres sanitaris de Cabanes i La Ribera s'incloga enguany dins del Pla d'Adaptació de Consultoris a fi de donar resposta a les necessitats dels veïns.

<p>L'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, s'ha reunit amb el director territorial de Sanitat, Pascual Herrero, per a sol·licitar-li que l'ampliació dels centres sanitaris de Cabanes i La Ribera s'incloga enguany dins del Pla d'Adaptació de Consultoris a fi de donar resposta a les necessitats dels veïns.

Borrás hi ha encarregat ambdós informes els tècnics municipals per a avaluar les necessitats d'ampliació dels dos consultoris i remetre'ls a la Conselleria de Sanitat a fi que esta actuació s'incloga en el Pla d'Adaptació. Així li'l va comunicar ahir al director territorial en la visita que Pascual Herrero va realitzar a Cabanes, on van estar visitant el consultori del municipi.

La primera autoritat municipal ha explicat al director territorial que l'ampliació dels dos consultoris és una vella reivindicació tant dels veïns de Cabanes com de La Ribera i, encara que conscient de les limitacions pressupostàries que té en estos moments la Conselleria, es tracta de “obres senzilles però molt necessàries tant per al municipi de Cabanes com per al nucli de La Ribera i que han de ser ateses”.

Cal recordar que en l'últim ple ordinari del mes de desembre els tres grups polítics amb representació en l'Ajuntament de Cabanes van aprovar per unanimitat sol·licitar a la Conselleria de Sanitat l'ampliació dels centres mèdics. En el cas de Cabanes, l'ampliació del consultori permetria separar els pacients de Medicina General dels de Pediatria.
</p>

Site developed with Drupal