Formulari de cerca

Dimarts, Abril 9, 2013 - 11:30
L'alcaldessa exigix a Correus la retirada dels segells amb l'Arc per una falta d'ortografia a l'escriure Cabanes amb "V"
L'alcaldessa de Cabanes Estrella Borrás ha exigit a Correus la retirada immediata de tots els segells amb l'Arc que contenen una falta d'ortografia a l'escriure Cabanes amb 'v'.

<p>L'alcaldessa de Cabanes Estrella Borrás ha exigit a Correus la retirada immediata de tots els segells amb l'Arc que contenen una falta d'ortografia a l'escriure Cabanes amb 'v'.

Borras ha lamentat que una acció de promoció d'este tipus, com és l'edició especial de portes i arcs monumentals del país, continga un fallada ortogràfica tan evident i ha reiterat a Correus la seua confiança en què el segell es retire i s'emeta novament amb el nom de Cabanes escrit correctament.

Borrás ha donat orde a l'ajuntament perquè cap dels segells siga utilitzat en cap dels enviaments postals que es realitzen fins que Correus no rectifique i faça pública una nova edició.

L'alcaldessa ha mostrat el seu convenciment que l'error serà esmenat i que esta edició especial serà rectificada perquè el Nom de Cabanes i el seu Arc puga arribar a tot el món a través del segell.
</p>

Site developed with Drupal