Formulari de cerca

Dimarts, Abril 9, 2013 - 11:30
L'alcaldessa demana a Correus que Cabanes tinga una sèrie pròpia de segells amb idèntica tirada a la que conté l'error
L'alcaldessa Estrella Borrás ha demanat al director de Correus a la Comunitat Valenciana, Blas Barbadillo, que Cabanes tinga una sèrie pròpia de segells amb la mateixa tirada, repercussió i promoció que ha tingut la sèrie de portes i arcs d'Espanya, en la que ha aparegut el nom del municipi escrit amb ‘v'.

<p>L'alcaldessa Estrella Borrás ha demanat al director de Correus a la Comunitat Valenciana, Blas Barbadillo, que Cabanes tinga una sèrie pròpia de segells amb la mateixa tirada, repercussió i promoció que ha tingut la sèrie de portes i arcs d'Espanya, en la que ha aparegut el nom del municipi escrit amb ‘v'. 

Així ho va explicar hui la primer edil després de la cridà rebuda pel director de l'entitat, després que  l'Ajuntament exigira a Correus una rectificació immediata i la correcció de l'error.

Estrella Borrás va agrair l'interés del director de Correus “que ràpidament s'ha posat en contacte amb l'Ajuntament per a manifestar-nos el seu desig de resoldre el problema i validar la nova sèrie, que es faria l'any pròxim” i va afegir que la retirada dels segells que promocionen l'Arc de ‘Cavanes' és ja impossible pel fet que la majoria de les unitats que han eixit a la venda estan quasi esgotades.

Per això, Borrás va indicar que s'ha proposat la sèrie de segells única para per part de l'equip de govern “perquè Cabanes puga beneficiar-se de la verdadera promoció turística que suposa estar present en un segell, i que no hem tingut per la fallada ortogràfica”.

</p>

Site developed with Drupal