Formulari de cerca

Dilluns, Setembre 23, 2013 - 13:15
L'alcaldessa de Cabanes inicia una ronda de contactes de cara als Pressupostos de 2014
L'alcaldessa de Cabanes inicia una ronda de contactes amb les associacions i veïns per a conéixer les necessitats de cara als Pressupostos de 2014

L'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, ha iniciat una sèrie de reunions amb les associacions de veïns i entitats locals a fi de conéixer les necessitats dels col·lectius de cara a l'elaboració dels pròxims presssupostos de 2014.

Estrella Borrás vol conéixer de primera mà les prioritats dels veïns a fi d'incloure en la mesura que siga possible el nombre més gran de reclamacions i peticions en els pròxims pressupostos, en els que ja s'està començant a treballar.

Així ja han sigut diversos els col·lectius que han exposats les seues prioritats, com l'Associació de Jubilats i Pensionistes de La Ribera. La ronda de reunions es prolongarà durant tot el mes de setembre i els primers dies d'octubre, i a partir d'eixe moment les regidories començaran a dissenyar el programa de treball i la dotació econòmica per al pròxim exercici. Durant les pròximes setmanes s'anirà cridant a les associacions tant de Cabanes com de La Ribera.

Borrás ha mostrat la seua intenció d'atendre el màxim de peticions i de continuar a més amb la formació i el suport a l' ocupació iniciada enguany, pel que diversos desocupats de la població estan rebent tutelaje per a portar avant els seus projectes empresarials.

 

Site developed with Drupal