Formulari de cerca

Cabanes
Cabanes
Dimarts, Març 11, 2014 - 08:15
L'alcaldessa de Cabanes estalvia un 40% en la minuta de l'advocat per a tramitar la devolució de les retribucions irregulars
El ple aprova que el camp de futbol municipal passe a anomenar-se Joaquín Ricardo Martín Mateu. L'alcaldessa,estalvia un 40% en la minuta de l'advocat i agilitza el tràmit per a la devolució de les retribucions irregulars que van cobrar els regidors.

L'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, va informar l'oposició que ja està designat l'advocat per a declarar l'anul·labilitat de l'acord plenari de 23 de juny del 2011 pel qual es van aprovar les retribucions irregulars als regidors.

La primer edil va insistir en el fet que s'ha negociat una reducció del 40% de la minuta amb el despatx d'advocats i que en el mateix moment en què es declare l'anul·labilitat de l'acord plenari els regidors faran efectiva la devolució de les retribucions, seguint el procediment administratiu que s'ha aconsellat seguir.

"El fet que eleve a ple la lesivitat de l'acord plenari demostra que el meu únic interés és aclarir esta situació com més prompte millor i si els meus regidors no han tornat ja les quantitats és perquè abans el Contenciós ha d'anul·lar l'acord plenari". L'alcaldessa va recordar a l'oposició que fa un any els edils del PP van presentar ja un escrit per a procedir a la devolució dels diners, tràmit que es va paralitzar fins que no siga efectiva l'anul·labilitat del ple de juny del 2011.

D'altra banda, el ple va acordar, a proposta de persones vinculades al C.D. Cabanes, posar el nom de Joaquín Ricardo Martín Mateu al camp de futbol municipal, com un homenatge pòstum a este veí, difunt recentment. D'esta manera, es reconeix la trajectòria professional i esportiva de Ricardo Martín i la seua gran implicació en el món del futbol, concretament en la història de l'equip de futbol local.

Site developed with Drupal