Formulari de cerca

Dijous, Abril 4, 2013 - 15:00
L'alcaldessa de Cabanes en la comissió de Desenvolupament Rural en la Federació de Cooperatives Agroalimentàries
L'alcaldessa de Cabanes i sòcia de la cooperativa del Bon Succés de Cabanes, Estrella Borrás, ha sigut triada per a formar part de la comissió de Desenvolupament Rural de la Federació de Cooperatives Agroalimentàries, en l'Assemblea que es va celebrar el dia 30 d'octubre a Chulilla.

<p>L'alcaldessa de Cabanes i sòcia de la cooperativa del Bon Succés de Cabanes, Estrella Borrás, ha sigut triada per a formar part de la comissió de Desenvolupament Rural de la Federació de Cooperatives Agroalimentàries, en l'Assemblea que es va celebrar el dia 30 d'octubre a Chulilla.

L'aposta de l'Ajuntament de Cabanes, que ha liderat un pla de formació amb dos pilars bàsics, en agricultura i biomassa, va ser un dels exemples que es van citar en l'assemblea de cara a diversificar la funció de les cooperatives a nivell autonòmic i nacional.

Borrás, que és a més agricultora en actiu, va insistir en el compromís “ferm i decidit” de l'Ajuntament per treballar junt amb la cooperativa i les empreses agroalimentàries de Cabanes i la província “per a consolidar l'agricultura, tant el cultiu com la comercialització, com una alternativa viable i de futur per a la creació d'ocupació”.
</p>

Site developed with Drupal