Formulari de cerca

Dilluns, Abril 22, 2013 - 14:15
L'alcaldessa de Cabanes afirma del Pai Marina d'Or Golf "primarà l'interés dels veïns i propietaris"
L'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, s'ha mostrat ferma que la solució al Pai Marina d'Or Golf “primarà l'interés dels veïns de Cabanes i propietaris en general”.

L'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, s'ha mostrat ferma que la solució al Pai Marina d'Or Golf “primarà l'interés dels veïns de Cabanes i propietaris en general”.

La primer edil de l'Ajuntament va explicar que des que va prendre possessió el passat 4 de setembre “el Pai Marina d'Or Golf ha sigut i és una de les meues prioritats” i que s'estan avaluant les condicions tècniques, jurídiques i econòmiques més favorables per a tots els afectats el tractar-se d'un PAI que afecta 18 milions de metres quadrats  i ha de ser una decisió “altament meditada i valorada que prime l'interés de la meua veïna i resta de propietaris”.

Pel que fa al Pai Torre la Sal, l'alcaldessa va explicar que l'agent urbanitzador ha interposat un contenciós administratiu a l'Ajuntament al no haver-se procedit a recepcionar les obres del sector 0 i 1 “ja que després de la inspecció per part dels tècnics municipals es van detectar més de trenta deficiències o irregularitats, amb la qual cosa es va denegar la recepció i es va emplaçar a l'urbanitzador a esmenar la deficiències detectades pels tècnics”. La primer edil va afegir que l'agent urbanitzador “en compte de procedir a reparar-les, ha presentat un contenciós contra l'acord municipal”.

Estrella Borrás va indicar també que l'Ajuntament va paralitzar recentment la represa de les obres en el Pai Torre la Sal “ja que per part de l'empresa no s'ha procedit a aportar una sèrie de documentació, com la modificació de la distribució de l'edificabilitat requerida, termini d'entrega i detall de les  obres de millora previstes en el PAI o la minoració dels avals dels propietaris” i que una vegada es complisquen estos requeriments es procedirà a la reprendre la finalització de les obres”.
 

Site developed with Drupal