Formulari de cerca

L'alcalde es reunix amb els veïns per a informar de les contribucions pel Pai Món Il·lusió

L'alcalde de Cabanes, Francisco Artola, informarà els veïns de Cabanes de les gestions que des del passat mes d'agost ha dut a terme l'Ajuntament per a aconseguir que Cadastre aplic les contribucions mínimes pel Pai Món Il·lusió.

El primer edil ha convocat una reunió a les set i mitja de la vesprada, per a tots els propietaris de sòl en el Pai, i explicarà el procés pel qual finalment ha sigut aprovada la ponència de valors, no sense abans mediar perquè la valoració final fora la mínima. Francisco Artola complix així la seua paraula de convocar als afectats una reunió una vegada la ponència de valors estiguera aprovada.

Cal recordar que en un primer moment, la valoració de la Direcció General del Cadastre va ser de 13 euros per metre quadrat, mentre finalment l'equip de govern ha pogut situar-la en un 2,3 euros per metre.

L'alcalde anima a tots els propietaris a acudir a la reunió, que se celebrarà a les 19:30 a la Casa de la Cultura de Cabanes el dimarts 11 d'octubre. “Hem lluitat per a reduir al mínim el que els veïns van a haver de pagar, després d'haver intentat sense èxit paralitzar este procés. Ha sigut per a nosaltres un tema prioritari des que prenguerem possessió i l'Ajuntament demostrarà que està al costat dels seus veïns”.

Site developed with Drupal