Formulari de cerca

L'alcalde de Cabanes visita als 88 xiquets de les escoles d'estiu

L'alcalde de Cabanes, Francisco Artola, i la regidora Lucia García, han visitat les Escoles d'Estiu de Cabanes i de La Ribera, en les que participen 88 xiquets del terme municipal.
La visita a La Ribera va coincidir amb l'obertura de l'escola d'estiu del nucli costaner, que va començar el dilluns i que estarà oberta fins al pròxim 12 d'agost. L'escola de La Ribera" acull durant les vesprades de juliol i agost a 26 xiquets.
Hui dimarts, el primer edil ha visitat "l'Escola D'estiu" de Cabanes, en el poliesportiu municipal, que va començar el passat dia 1 fins al 29 de juliol. Un total de 59 xiquets de Cabanes (30 d'infantil i 29 en les activitats esportives) acudixen diàriament al poliesportiu, on els monitors organitzen activitats ludicoesportives durant quatre setmanes.
Els xiquets han aprofitat l'ocasió per a conéixer el nou alcalde i s'han interessat per l'activitat que realitza diàriament en l'Ajuntament. Entre altres, els més menuts han demanat a Francisco Artola “un cine, una pista d'hoquei i una pista de pàdel” per al municipi, a la qual cosa l'alcalde els ha respost que “haurem d'ajustar-nos als diners que té l'Ajuntament perquè tot no es pot fer”.

Site developed with Drupal