Formulari de cerca

L'alcalde de Cabanes reclama a la conselleria que els Pressupostos 2012 incloguen l'ampliació del Centre de Salut

Francisco Artola es reunix amb el director territorial de Sanitat i sol·licita a més que el municipi tinga pediatre els cinc dies de la setmana.
L'alcalde de Cabanes, Francisco Artola, ha reclamat a la Conselleria de Sanitat que en els pressupostos de 2012 s'incloga una partida per a l'ampliació del centre de Salut, un projecte que ja va ser presentat en l'anterior legislatura.

Artola ha mostrat al director territorial de Sanitat, Pascual Herrero, la necessitat que existix per a ampliar el Centre de Salut, a fi de poder separar els pacients majors dels de pediatria.

El primer edil de Cabanes ha recordat a més que és “urgent” que Cabanes puga disposar d'un pediatre cinc dies a la setmana a causa de l'augment de població infantil que ha registrat la població en els últims anys. En l'actualitat, el Centre de Salut només té pediatre dos dies a la setmana, la qual cosa provoca que els pares hagen de desplaçar-se al el Vall d'alba quan necessiten este servici la resta de dies.

Pascual Herrero s'ha mostrat receptiu a les peticions de l'alcalde, recordant que el projecte d'ampliació del Centre de Salut està ja realitzat. Herrero portarà la sol·licitud a la Conselleria a fi que l'obra d'ampliació puga ser una realitat l'any pròxim.

Site developed with Drupal