Formulari de cerca

L'alcalde de Cabanes dedicarà els matins dels dijous als nuclis costaners

La iniciativa de l'alcalde, que complix així un compromís electoral, ha sigut acollida amb satisfacció en els nuclis costaners.
L'alcalde de Cabanes, Francisco Artola, es va reunir ahir dia 14 de juliol amb les associacions i veïns de La Ribera per a confirmar que tots els dijous, de 9 a 13 hores, estarà en la Tinència d'Alcaldia del nucli costaner a fi d'atendre als veïns de la zona.
L'alcalde, que va estar acompanyat pel regidor Cèsar Sierra, va transmetre a l'Associació de Mestresses de Casa, la Societat de Caçadors, l'Associació de Jubilats Sant Pere i l'Associació de Veïns de La Ribera de Cabanes, el seu interés per conéixer de primera mà els problemes i inquietuds dels veïns, i el compliment del seu compromís electoral, de dedicar un dia a la setmana a resoldre qualsevol qüestió que plantegen els veïns de La Ribera. “El meu objectiu és la proximitat i el contacte dia a dia amb els veïns”.
L'alcalde va explicar que les iniciatives que plantegen els col·lectius i els particulars “es tramitaran a través del regidor de La Ribera, Cèsar Sierra”, però a més hi haurà un dia a la setmana en què la gestió municipal es dedicarà exclusivament a esta zona a fi d'agilitzar al màxim tot el que competix al nucli costaner.
En la reunió van estar, a més de l'alcalde i el regidor Sierra, la presidenta de les Mestresses de Casa de La Ribera, Nuria Gil; el president de l'Associació de Veïns de La Ribera, Roberto Javier Llorens; el president de l'Associació de Jubilats Sant Pere, Francisco Alcácer. El president de la Societat de Caçadors de La Ribera, Víctor Manuel Albalat, estava també invitat i encara que no va poder acudir per motius de treball, ha sigut informat de l'horari d'atenció als veïns de La Ribera per part de l'alcalde. Tots ells han acollit amb satisfacció esta iniciativa de l'alcalde.

Imatges: 
reunion-ribera.JPG
reunion-ribera-peq.JPG
Site developed with Drupal