Formulari de cerca

L'Ajuntament pagarà als 52 escolars de La Ribera els 1.700 euros que no cobrixen les beques de menjador

L'Ajuntament de Cabanes pagarà als 52 escolars de La Ribera els 1.700 euros a l'any que no cobrixen les beques de menjador, segons l'acord aprovat per unanimitat en el ple ordinari del 27 d'octubre després d'una moció del PSPV.

Els 52 xiquets de La Ribera, que estudien en el col·legi de Torreblanca, no tenen una altra opció que utilitzar el menjador escolar, pel fet que no hi ha servici de transport al migdia per a portar-los a Cabanes. No obstant, la beca del menjador no cobrix el cost total del servici, ja que falten 0,26 per xiquet al dia, la qual cosa representa un total de 1.700 euros a l'any.

El ple va aprovar la urgència de la moció i va traure avant el punt per unanimitat, a l'entendre que és necessari oferir als pares la cobertura econòmica total pel servici de menjador.

D'altra banda, tots els grups polítics amb representació en l'Ajuntament van deixar sobre la taula, també per unanimitat, la moció del PSPV per a millorar les condicions de transport escolar en La Ribera. L'alcalde es va comprometre a buscar solucions amb l'empresa i portar-les al pròxim ple, perquè els xiquets que agafen l'autobús a l'altura de La Venta i al Bar Tere no hagen de creuar la Nacional 340.

Site developed with Drupal