Formulari de cerca

Playa Torre la Sal
Playa Torre la Sal
Dimecres, Març 26, 2014 - 08:30
L'Ajuntament de Cabanes prepara la platja per a la Setmana Santa
L'Ajuntament de Cabanes prepara la platja per a la pròxima temporada amb noves papereres, pilars de senyalització i neteja de cara a Setmana Santa

L'Ajuntament de Cabanes ja hi ha encarregat pressupost per a la instal·lació de noves papereres i pilars de senyalització en la zona de platja, així com netejat la zona a fi que la platja de Torre la Sal estiga preparada para a pròxima temporada turística, que comença d'ací a un mes, amb la Setmana Santa. L'alcaldessa de Cabanes ha visitat la zona a fi de conéixer els llocs exactes en què s'ubicarà la senyalització i les noves papereres en la platja així com veure com han avançat les tasques de neteja de solars reclamades pels veïns.

Al mateix temps des de l'Ajuntament ja s'han iniciat les gestions per a la instal·lació de nous contenidors en la zona per a la recollida selectiva de residus, amb una dotació que inclourà huit contenidors més, quatre de plàstics i quatre de paper i cartó.

L'objectiu és que el pròxim estiu la zona d'apartaments i bungalous de Torre la Sal vaja incrementant les seues dotacions ja que cada vegada són més els veïns que residixen en la zona així com turistes d'altres províncies i comunitats espanyoles que passen els mesos d'estiu i els dies festius de Setmana Santa en la platja de Cabanes.

L'Ajuntament es va comprometre a millorar els servicis en la zona dins dels pressupostos de 2014 i des de l'equip de govern es treballa per a incrementar les dotacions en les pròximes setmanes. Des de l'alcaldia s'està estudiant a més la connexió de Torre la Sal per mitjà de transport públic amb altres poblacions, amb línies que arribaran fins a la zona dels apartaments.

 

Site developed with Drupal