Formulari de cerca

L'Ajuntament de Cabanes ja pot emetre Certificats Digitals

L'Ajuntament de Cabanes ha sigut reconegut per l'Autoritat de Certificació de la Comunitat Valenciana (ACCV) com a Punt de Registre d'Usuari (PRU) per a l'emissió de Certificats Digitals, amb la finalitat de prestar un millor servici als veïns del municipi.

Un servici que començava el seu camí el 14 de febrer i que és conseqüència de la posada en marxa de la Llei 11/2007 que disposa de l'obligatorietat de prestar tots els servicis municipals de forma telemàtica abans del 2010.

L'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, ha mostrat la seua satisfacció pel fet que el municipi comptarà amb este servici d'atenció al ciutadà molt abans que siga una actuació obligatòria.

Siurana ha assenyalat que "des del consistori considerem què tot allò relacionat amb millorar els servicis als nostres veïns és una qüestió fonamental i prioritària per a la nostra actuació municipal".I és que el mateix conseller de Justícia, Fernando de la Rosa, va ser, qui presentava el 28 de gener a Cabanes la Xarxa de Centres Públics d'Accés a Internet, com prova inequívoca de la importància de l'accés a la Informació a través de les noves tecnologies.

Es tracta d'un servici que es prestarà en el mateix consistori, per funcionaris municipals, que no tindrà cap cost per als seus usuaris i que a més suposarà una important ajuda en tot cas.

A manera d'exemple, un veí interessat a conéixer l'estat de la seua vida laboral o de saber el total de les seues propietats en el cadastre tindrà la possibilitat d'accedir a esta informació amb l'emissió del Certificat Digital.

Això sí, per a poder accedir  aquesta informació haurà de seguir uns requeriments per a la utilització correcta de la informació a què desitja accedir.

L'Autoritat de Certificació de la Comunitat Valenciana (ACCV), garantix la confidencialitat de les dades de caràcter personal facilitats pels usuaris en conformitat a la legislació vigent sobre la protecció de dades de caràcter personal.

Site developed with Drupal