Formulari de cerca

Dilluns, Setembre 23, 2013 - 13:45
L'Ajuntament de Cabanes instal·la l'enllumenat per a millorar les prestacions als bungalous de Torre la Sal
L'alcaldessa va visitar la zona d'adossats per a comunicar la millora als veïns

Els veïns de la urbanització de bungalous del sector Torre la Ix de Cabanes ja tenen des d'esta setmana l'enllumenat públic en funcionament, després de la finalització dels treballs d'instal·lació. Així ho ha comunicat l'alcaldessa Estrela Borrás tant a l'Associació de Veïns de Torre la Sal com als propietaris dels 18 adossats que integren l'entorn de la manzana M-38, on es troba situat el complex residencial denominat Bungalous Torre la Sal.

La inversió ha ascendit a 3.419 euros, en un projecte que va ser informat favorablement pel tècnic municipal el passat 31 de juliol, tal com va informar l'alcaldessa als representants veïnals amb què es va entrevistar en l'Ajuntament durant el mes d'agost. Així, des del dilluns d'esta setmana l'enllumenat públic funciona, la qual cosa han agraït els amos dels bungalous, als que l'alcaldessa va visitar per a informar-los de la millora.

Borrás va comprovar ahir les instal·lacions i es va cerciorar que les tapes dels quadros de llum han sigut soldades per a evitar el robatori del coure. A més va reiterar als residents la seua intenció d'incloure en els pressupostos de 2014 una partida específica per a atendre futures demandes de les persones que residixen en la zona.

 

Site developed with Drupal