Formulari de cerca

L'Ajuntament de Cabanes inicia els tràmits per a la creació del futur Arxiu Municipal

La Regidoria de Cultura demana ajuda a la Generalitat Valenciana per a començar la catalogació dels documents existents.

L'Ajuntament de Cabanes ha iniciat els tràmits per a la creació d'un futur Arxiu Municipal, una de les iniciatives que la regidora de Cultura, Estrella Borrás, considera de gran interés , a causa del gran nombre de documents i arxius que obren en poder del municipi i que testifiquen la història de la població.
L'equip de govern ja ha demanat ajuda a la Generalitat Valenciana perquè persones especialitzades vinguen a Cabanes per a conéixer el dossier d'arxius històrics, com la Carta Pobla de 1243 o l'atorgament de les dos Fires Agrícoles a Cabanes, que data del segle XVI.
La Generalitat Valenciana, a través del delegat del Consell a Castelló, Joaquín Borrás, s'ha compromés a enviar un tècnic després de l'estiu per a conéixer els documents i fer una primera valoració sobre la seua restauració. Així ho va confirmar el delegat a Castelló a l'alcalde, Francisco Artola, i a la regidora de Cultura en l'última reunió que van mantindre el passat mes de juliol.

Site developed with Drupal