Formulari de cerca

Dijous, Abril 4, 2013 - 18:45
L'Ajuntament de Cabanes assumirà els més de 8.000 euros de Teleasistencia per a garantir el servici als 36 majors
L'Ajuntament de Cabanes assumirà el cost del servici de Teleasistencia, valorat en més de 8.000 euros, a fi de garantir el servici als 36 usuaris majors que actualment ho utilitzen tant en el poble com en La Ribera.

<p>L'Ajuntament de Cabanes assumirà el cost del servici de Teleasistencia, valorat en més de 8.000 euros, a fi de garantir el servici als 36 usuaris majors que actualment ho utilitzen tant en el poble com en La Ribera.

Així ho va confirmar l'alcaldessa Estrella Borrás i el regidor de Servicis Socials, José Nos, als usuaris en una reunió que van mantindre amb ells en el Casal Jove. L'alcaldessa va transmetre tranquil·litat a les persones que depenen d'esta assistència, garantint que encara que Creu Roja va comunicar que no podia continuar assumint el cost “l'Ajuntament es farà càrrec dels 19 euros mensuals que suposa la Teleasistencia per usuari a fi que les persones que ho utilitzen puguen continuar fent-ho amb total garantia”. L'alcaldessa i el regidor de Servicis Socials van estar acompanyats en la reunió informativa amb els beneficiaris pel vicepresident de Creu Roja Cabanes, José Ramón Sales.

Estrella Borrás firmarà en els pròxims dies el conveni amb Creu Roja pel que l'Ajuntament es farà càrrec dels aproximadament 8.000 euros que costa el servici a l'any. “És un servici que s'ha demostrat molt útil per al col·lectiu, per la qual cosa des de l'1 de gener del 2013 serà l'Ajuntament el que ho pague”.

Per la seua banda, el regidor de Servicis Socials va explicar que l'usuari “no notarà cap canvi, ja que l'única cosa que variarà respecte a altres anys és el mode de finançament, que anirà a càrrec de l'Ajuntament. “Creu Roja, en col·laboració amb l'assistenta social del municipi, continuarà sent la que preste el servici. Tampoc hi haurà canvis en el mecanisme electrònic que es manegen els usuaris per a requerir l'assistència des de casa”.
</p>

Site developed with Drupal