Formulari de cerca

Les inversions reals representen un 59% dels pressupostos del 2008.

L'Ajuntament de Cabanes ha aprovat els Pressupostos Municipals corresponents a l'exercici de 2008 amb el vot favorable de l'equip de govern i amb el contrari de l'oposició.

Uns comptes municipals que arriben a la quantitat de 6.467.355'48 euros dels quals un total de 3.862.068'48 euros es destina a Inversions Reals, el 59 per cent del conjunt del pressupost de l'exercici pròxim.

 L'alcalde de Cabanes, Artemio Siurana, ha destacat el progrés gradual que viu el municipi que es va consolidant any a any tal com es demostra amb la ratificació dels comptes municipals.

Siurana ha dit que "hem de ressaltar de manera important que del total dels comptes municipals un 59 per cent es destinarà al capítol d'Inversions Reals, una dada a tenir en consideració".

Entre les inversions més destacades, cap recordar la construcció de la Piscina Coberta, amb un pressupost de 500.000 euros, així com la reforma del pati de les Escoles Velles, amb idèntica quantitat.

Així mateix, s'inclou la rehabilitació de la Biblioteca Municipal amb una estimació de 209.500 euros o la construcció del Vial paral·lel al carrer del Calvari, amb una inversió de 150.000 euros.

Complementen el capítol d'inversions, altres actuacions com poden ser la canalització i la xarxa de sanejament del Ravatjol, en la seva tercera fase amb 129.113 euros d'inversió per a 2008 .

La primera autoritat municipal ha manifestat, al mateix temps, l'esperit de col·laboració amb les entitats socials del municipi a l'hora de participar en el debat i contingut dels pressupostos municipals.

Un fet que contrasta,no obstant això, amb l'actuació de l'oposició municipal que després de conèixer amb temps suficient el pressupost no ha estat capaç de presentar alternatives al mateix.

Site developed with Drupal