Formulari de cerca

Iniciades les activitats de l' Escola Infantil Municipal

foto de grupoL'Escola Infantil Municipal va obrir les seues portes, de manera oficial, el dimarts 1 de setembre, complint d'esta manera el conveni formalitzat pel consistori amb la Generalitat Valenciana.
Una actuació que augmenta l'oferta educativa en este municipi amb el que s'aconseguix una millora substancial de la qualitat de vida dels veïns en tot el referent a l'aspecte educatiu.
L'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, ha destacat la necessitat de continuar progressant pel camí d'oferir majors equipaments com són els de caràcter educatiu.
Siurana ha indicat que "una vegada més amb este tipus d'actuacions es demostra que el principal objectiu del govern municipal és continuar millorant la qualitat dels nostres equipaments i infraestructures".
Una Escola Municipal Infantil que, d'altra banda, substituïx alguna de les funcions que desenvolupava fins a este moment la Ludoteca Municipal encara que amb el canvi es milloren les prestacions.
La conciliació de la vida familiar i laboral es veurà millorada de manera notable amb la posada en marxa d'este nou equipament educatiu que està destinat als xiquets d'1 a 3 anys amb un total de 28 places.
També hi ha la possibilitat per als xiquets i xiquetes de dispondre de servici de menjador al mateix temps que s'entra a formar part de la xarxa de la Conselleria d'Educació amb el que s'impartirà el currículo infantil en vigor.
En concret, el centre educatiu consta d'una Unitat per a xiquets d'1 a 2 anys d'edat, amb un total de 13 places, i una altra Unitat per a xiquets de 2 a 3 anys amb capacitat per a albergar a 15 places escolars.

Imatges: 
GRUPO-ESC-INF-a.JPG
Site developed with Drupal