Formulari de cerca

Dijous, Abril 4, 2013 - 19:00
II Caminada Solidària contra l'esclerosi múltiple
La lluita contra l'esclerosi múltiple ha unit als clubs esportius de running i muntanya de Cabanes, Benlloch i Vilanova a fi d'organitzar la II Caminada Solidària per a recaptar fons destinats a ajudar les persones que patixen esta malaltia.

<p>La lluita contra l'esclerosi múltiple ha unit als clubs esportius de running i muntanya de Cabanes, Benlloch i Vilanova a fi d'organitzar la II Caminada Solidària per a recaptar fons destinats a ajudar les persones que patixen esta malaltia.

Així, el diumenge 17 de març, tindrà lloc la II Caminada Solidària Contra l'Esclerosi Múltiple, per a la que els participants s'han d'inscriure amb un donatiu mínim de cinc euros, que s'ingressarà en el compte de Cajamar-Cajarural 3058-7343-02-2720003135.

Des de l'organització han informat que el recorregut, de 14 quilòmetres, té una dificultat baixa i és perfectament apta per a persones mínimament preparades. L'eixida serà a les huit del matí del dia 17 de març, des de la plaça de Sant Antoni de Benlloch, davall el lema <i>Caminen junts contra l'esclerosi múltiple.</i>
</p>

Site developed with Drupal