Formulari de cerca

Dimecres, Agost 28, 2013 - 10:45
La Guàrdia Civil investiga el robatori a la Patrona de Cabanes
S'està investigant el robatori de la corona i la creu del Xiquet a la Patrona de Cabanes, després de forçar la porta de l'Ermita de les Santes

La Guàrdia Civil investiga el robatori de la corona de la patrona de Cabanes i de la creu del Xiquet després d'haver forçat la porta de l'Ermita de les Santes en la matinada del dissabte 10 d'agost.

Els autors van destrossar la porta de l'ermitori per a accedir al seu interior i una vegada dins van traure la Mare de Déu de les Santés de la seua fornícula, trencant el vidre que la protegia i deixant a la imatge en el sòl, trencant-li una de les mans. Al mateix temps s'han portat la corona de la Patrona i al Xiquet li han llevat la creu amb la cadena que portava en la mà.

L'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, que s'ha personat en l'ermitori per a comprovar l'abast del succés, ha condemnat enèrgicament el que succeïx i confiat que el treball de la Guàrdia Civil permeta prompte localitzar l'autor o autors "ja que ha consternat tots els veïns de Cabanes, per l'amor que tenim cap a la nostra Patrona. El sentiment de ràbia i impotència que tenim en estos moments és molt gran ja que veure a la nostra Mare de Déu en el sòl i saber que algú ha entrat en l'ermitori per a traure-la de la fornícula i robar-li la corona és com si hagueren entrat en les nostres pròpies cases".

Borrás va afirmar que està en permanent contacte amb la Guàrdia Civil per a conéixer l'evolució dels fets i informar dels veïns qualsevol novetat que se sàpia sobre el que succeïx.

 

Site developed with Drupal