Formulari de cerca

Dijous, Abril 4, 2013 - 19:00
Gran èxit de l'actor i músic de Cabanes Armando Bonet i Josep Sancho en el Teatre Principal
CONTRAPUNTUM va fusionar la millor música clàssica i contemporània amb teatre, humor i molta imaginació. El virtuosisme de Josep Sancho, concertista de clarinet de renom internacional junt amb la bogeria d'Armando Bonet, actor i músic polifacètic, nascut a Cabanes, van recollir un rotund èxit amb el seu espectacle divendres passat en el Teatre Principal de Castelló.

<p>
CONTRAPUNTUM va fusionar la millor música clàssica i contemporània amb teatre, humor i molta imaginació. El virtuosisme de Josep Sancho, concertista de clarinet de renom internacional junt amb la bogeria d'Armando Bonet, actor i músic polifacètic, nascut a Cabanes, van recollir un rotund èxit amb el seu espectacle divendres passat en el Teatre Principal de Castelló. Ambdós es van entregar al públic amb una obra de gran dificultat tècnica i varietat instrumental en què els dos músics van interpretar obres de Stravinski, Gounot o Tárrega i també peces compostes per ells mateixos. Un recital creatiu i divertit, a vegades desconcertant, amb tocs de surrealisme, que va combinar clarinet, guitarra, piano o tubófono.

En Contrapuntum, Josep Sancho i Armando Bonet van ser capaços de fer un sol amb una serra, convertir una màquina d'escriure en instrument principal o donar un concert de percussió amb els utensilis més insòlits. Una parella artística que passa de tocar a duo, a jugar, competir i rivalitzar en algunes escenes. En la seua escalada de bogeria, van construir melodies amb una màquina de tubs o amb efectes de cuina. Músics i actors que van arrancar més d'un somriure al públic.

Amb humor gestual i el llenguatge universal de la música, Contrapuntum relata històries, ens sorprén i fa riure. Teatre musicalizat per a tota la família, que a més de ser didàctic reinventa els recitals. Aconseguix fer disfrutar d'un 'desconcert' que integra dos formes contraposades d'interpretar i veure la vida: una més còmica i l'altra més seriosa. Sempre des d'un punt de vista sorprenent i al mateix temps conciliador i amb la col·laboració puntual del públic, els músics contagien l'amor per la música i demostren que lluny de ser seriosa o avorrida, remou sentiments i consciències. A Castelló no van deixar a ningú indiferent.
</p>

Site developed with Drupal