Formulari de cerca

Dimarts, Juliol 9, 2013 - 10:30
Govern i oposició pacten a Cabanes tres mocions per a minorar els efectes de la crisi als veïns més desfavorits
Els tres partits polítics en l'Ajuntament de Cabanes han pactat treballar conjuntament en tres mocions presentades pel grup municipal Units Pel Poble-Compromís per a minorar els efectes de la crisi entre els veïns més desfavorits.

Els tres partits polítics en l'Ajuntament de Cabanes han pactat treballar conjuntament en tres mocions presentades pel grup municipal Units Pel Poble-Compromís per a minorar els efectes de la crisi entre els veïns més desfavorits. Tots els partits han entés que en estos moments cal lluitar de la mà per a garantir uns recursos mínims a persones que ho necessiten, per la qual cosa el ple va donar llum verd al treball conjunt de Secretaria i Servicis Socials, junt amb els partits polítics, a fi que les mocions isquen avant. Així ho van comunicar en el ple l'alcaldessa Estrella Borrás (PP), Diego Noel (Units Pel Poble-Compromís) i Virginia Martí (PSPV).
Les iniciatives aprovades van ser que s'inicie un procediment administratiu perquè les persones afectades per desnonaments puguen tindre un termini de fins a sis mesos en el pagament de l'impost sobre el valor dels terrenys de naturalesa urbana i que, en el cas que la seua situació no millore en sis mesos puguen compensar l'imposat per ajudes en benefici de la societat; que l'Ajuntament, juntament amb Servicis Socials i els centres educatius, habilite de forma urgent els mecanismes necessaris perquè, principalment en els mesos d'estiu, quan no funciona el col·legi, els xiquets de famílies més afectades puguen tindre garantida un menjar al dia, i que es bonifique el pagament de l'IBI a les ONG's locals que treballen en benefici d'estes persones.
Els portaveus dels tres partits van considerar que és de vital importància treballar de manera conjunta en esta direcció, deixant al marge ideologies polítiques. D'esta manera van aprovar que des de la Secretària s'articule i inicie el procediment adequat perquè les mocions isquen avant amb la major brevetat.

Altres dos acords en seguretat ciutadana
En el ple va haver-hi també unanimitat d'acord en el tema de la seguretat en el camp en defensa dels agricultors locals , amb el compromís de traslladar a la Subdegelación de Govern la necessitat incrementar la vigilància “en un terme de grans mides com és el de Cabanes” així com sol·licitar que s'articulen els mecanismes adequats perquè els delinqüents que es dediquen al robatori del coure no puguen vendre-ho, com la que ja té la Policia de València, que impedix que el coure robat i pelat i que es puga serigrafiar les fundes d'estos materials per a la seua posterior distribució en el mercat. Estes dos mocions van ser també presentades per Units Pel Vaig poblar.
 

Site developed with Drupal