Formulari de cerca

Abanderados de la Gala
Abanderados de la Gala
Dimecres, Novembre 20, 2013 - 09:00
Gemmna Gili, reconeguda a Cabanes millor esportista 2013
José Herrera Boira va rebre un homenatge pel seu suport a l'esport provincial des de la seua labor com a comentarista i col·laborador en els mitjans de comunicació

Gemma Gili Giner va ser reconeguda ahir a Cabanes, en el marc de la celebració de la XVII Gala de l'Esport Provincial, que cada any organitza l'Associació de la Premsa Esportiva en col·laboració amb la Diputació Provincial, com la millor esportista de l'any 2013, amb el que es premia el seu esforç junt amb altres 27 esportistes de distintes disciplines de tota la província, triats per les federacions i entitats professionals. El pare de Gemma Gili va arreplegar el premi en nom seu, ja que la jove es troba de viatge a Bilbao, però va agrair el reconeixement en un vídeo que es va projectar en la Gala.

 

La trajectòria de la castellonenca Gemma Gili, estudiant d'arquitectura a Barcelona i membre del F.C. Barcelona Dones, ha sigut enguany espectacular, i així es va reconéixer en la Gala, amb la consecució del títol de Lliga, Copa i Copa Catalunya. La jugadora del Grau de Castelló està disputant esta temporada la Champions League i és a més una peça fonamental en els esquemes de la Selecció Espanyola Sub-19.

 

L'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, i el diputat d'Esports, Luis Martínez, van coincidir a destacar l'esforç i el sacrifici dels esportistes provincials en uns moments difícils en què l'educació en l'esport i totes les connotacions que això comporta són tan importants. “Dedicació i esforç són el senyal d'identitat de tots ells”, va destacar l'alcaldessa, que va repassar a més la pedrera de futbolistes, gimnastes, jugadors de frontenis “i altres esports que tenim a Cabanes”. En este punt va destacar especialment a la corredora de muntanya Sonia Escuriola, a l'atleta Abel Bellés i al pilot Arturo Casanova, banderers en la Gala de l'Esport, “per haver portat el nom de Cabanes per tot el món”.

 

Especialment emotiu va ser l'homenatge que es va brindar a José Herrera Boira, veí de Cabanes i recentment difunt, pel suport de tota una vida a l'esport de la província de Castelló com a comentarista i col·laborador en els mitjans de comunicació. L'alcaldessa va tindre paraules de record per al senyor José, per a la seua viuda, les seues filles i el seu germà, presents en la gala. La família va rebre una placa commemorativa de part de l'Associació de la Premsa Esportiva, així com una rèplica de l'Arc de Cabanes en record a la gran labor desenvolupada pel periodista, per part de l'Ajuntament i del C.D. Cabanes.

 

La presidenta de l'Associació, Violant Peris, va recordar la labor de Pepe Herrera en distints mitjans de comunicació i el seu notable esforç per a exalçar diàriament els esportistes de Castelló. L'alcaldessa va recordar a més l'afecte amb què es recorda al senyor José a Cabanes i va tindre paraules emotives cap a la família.

 

A més de Gemma Gili, van ser premiats  Rosanna Blavenc, del Club Aquàtic Castelló com a millor esportista universitari; Lidón Muñoz del Camp, del Club Esportiu Mediterrani, com a millor promesa; José Joaquín Naixes Edo, del Club Esportiu Asorcas, com a millor esportista discapacitat; Salvador Meliá, en Ciclisme, com a millor entrenador; José Nebot Armelles, com a millor àrbitre; José Escrig Tena, com a millor trajectòria; Nutrinovex, com a millor empresa esportiva; Antonio Navarro Pomerars, com a millor president, del C.D.Tonín; el Club de Natació Castalia, com a millor club esportiu i l'Ajuntament d'Onda, com a millor entitat de suport a l'esport.

 

També es van entregar sis mencions especials al Vila-real C.F. pel seu ascens a Primera Divisió; a Juan Antonio Orenga, medalla de Bronze en l'Europeu d'Eslovènia; Pablo Herrera, campió d'Europa de voley platja; Club Voley Mediterrani, pel seu ascens a superlliga Masculina 2; Peñíscola F.S., pel seu ascens a Primera Divisió i Club d'Atletisme Platges de Castelló, placa de bronze de la Reial Orde del Mèrit Esportiu. 

Imatges: 
Abanderados de la Gala
Alcalde de Onda
Abanderados con el Concejal de Deportes
Entrega premio Concejal de Deportes
Foto de familia
Familia José Herrera
Padre de Gemma Gili
Site developed with Drupal