Formulari de cerca

Dimecres, Novembre 13, 2013 - 14:30
Gemma Gili millor esportista 2013
L'esport provincial reconeixerà a Cabanes a la futbolista Gemma Gili com a millor esportista de 2013. La XVII Gala de l'Esport Provincial rendirà un emotiu homenatge a José Herrera.

Gemma Gili Giner serà reconeguda el pròxim 15 de novembre a Cabanes com a millor esportista absoluta en el marc de la celebració de la XVII Gala de l'Esport Provincial, que cada any organitza l'Associació de la Premsa Esportiva en col·laboració amb la Diputació Provincial, una gala en què també es premiarà l'esforç de fins a 27 esportistes de distintes disciplines de tota la província, triats per les federacions i entitats professionals.

 

La trajectòria de la castellonenca Gemma Gili, estudiant d'arquitectura a Barcelona i membre del F.C. Barcelona Dones ha sigut enguany espectacular amb la consecució del títol de Lliga, Copa i Copa Catalunya. La jugadora del Grau de Castelló està disputant esta temporada la Champions League i és a més una peça fonamental en els esquemes de la Selecció Espanyola Sub-19.

 

Així es va donar a conéixer ahir en la presentació de la Gala, un acte presidit per l'alcaldessa Estrela Borrás, acompanyada per la presidenta de l'Associació de la Premsa Esportiva, Violant Peris. La màxima autoritat municipal va tindre un record especial per a José Herrera Boira, gran aficionat esportiu i col·laborador en mitjans de comunicació, difunt enguany a Cabanes, a què se li rendirà un homenatge pòstum. L'Associació de la Premsa Esportiva ha volgut en esta ocasió recordar la figura del senyor José, com era conegut a Cabanes, per la seua trajectòria com a impulsor de l'esport provincial i la seua labor com a comentarista i col·laborador en mitjans de comunicació sempre en defensa dels nostres esportistes.

 

A més de Gemma Gili, seran també premiats Rosanna Blavenc, del Club Aquàtic Castelló com a millor esportista universitari; Lidón Muñoz del Camp, del Club Esportiu Mediterrani, com a millor promesa; José Joaquín Naixes Edo, del Club Esportiu Asorcas, com a millor esportista discapacitat; Salvador Meliá, en Ciclisme, com a millor entrenador; José Nebot Armelles, com a millor àrbitre; José Escrig Tena, com a millor trajectòria; Nutrinovex, com a millor empresa esportiva; Antonio Navarro Pomerars, com a millor president, del C.D. Tonín; el Club de Natació Castalia, com a millor club esportiu i l'Ajuntament d'Onda, com a millor entitat de suport a l'esport.

 

També s'entregaran sis mencions especials al Vila-real C.F. pel seu ascens a Primera Divisió; a Juan Antonio Orenga, medalla de Bronze en l'Europeu d'Eslovènia; Pablo Herrera, campió d'Europa de voley platja; Club Voley Mediterrani, pel seu ascens a superlliga Masculina 2; Peñíscola F.S., pel seu ascens a Primera Divisió i Club d'Atletisme Platges de Castelló, placa de bronze de la Reial Orde del Mèrit Esportiu.

Site developed with Drupal