Formulari de cerca

La gastronomia i els càmpings seran les principals ferramentes dels empresaris per a reforçar Cabanes com a destí turístic

Els empresaris turístics de Cabanes ja han començat a treballar per a reforçar el municipi com a destí turístic de cara a l'any pròxim. La gastronomia i el patrimoni històric i cultural de Cabanes seran dos de les principals ferramentes en les que es recolzarà la comissió de treball, integrada per Ajuntament i empresaris, per a reforçar l'oferta als visitants, principalment als que s'allotgen durant tot l'any en els càmpings de La Ribera de Cabanes.

La regidora de Turisme, Lucia García, ha explicat que els campistes, principalment francesos i alemanys que estan allotjats en els càmpings, reclamen excursions, oferta cultural i gastronomia tradicional i que des de l'Ajuntament es farà un esforç considerable per a donar respostes a les seues demandes. La Ribera és un dels nuclis de costa de la província de Castelló amb nombre més gran de campistes estrangers que fins a la primavera aposten per esta zona de la província fugint del fred dels seus països d'origen.

Lucia García s'ha congratulat de la bona resposta que ha tingut l'Ajuntament per part dels empresaris “amb moltes ganes i iniciativa perquè el sector del turisme puga arrancar a Cabanes” i s'ha mostrat convençuda que el destí es consolidarà en els pròxims anys. “Tenim sol i platja, una oferta patrimonial important i una gastronomia tradicional que, unit a la nostra oferta de càmpings i l'entrada en funcionament de l'aeroport, ens aportarà molts beneficis”.

Imatges: 
reunion-empresarios-peq.JPG
reunion-empresarios-bis.JPG
Site developed with Drupal