Formulari de cerca

La Gala de l'Esport va premiar a Cabanes pel seu suport a l'esport

La Gala de l'Esport 2009 va premiar dijous passat, 17 de desembre, a l'Ajuntament de Cabanes com la Millor Entitat de Suport a l'Esport en un acte que es va celebrar en el Gran Casino de Castelló.
Es tracta d'una de la nominacions que es van fer realitat en este acte que va comptar amb l'organització de la Diputació de Castelló que d'esta manera premia la labor desenvolupada en l'esport al llarg d'enguany.
L'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, ha mostrat la seua enorme satisfacció per l'obtenció d'este guardó que certifica el seu suport i promoció per les activitats esportives.
Siurana ha explicat que “els premis sempre són benvinguts però en este cas ens fa molta més il·lusió, si és possible, ja que creiem que és un premi merescut que fa honor a l'esforç que duem a terme”.
I és que la primera autoritat municipal ha fet insistència en l'enorme esforç inversor que han desenvolupat des de l'any 2000 que ha suposat una inversió superior als tres milions d'euros.
Una actuació que continuarà en el futur immediat amb una altra aportació d'un milió d'euros per a la millora de les actuals instal·lacions esportives.
“Sobretot ens interessa el foment de l'esport des de baix, des de la base perquè la seua pràctica faça als xiquets i xiquetes millors persones amb una major socialització gràcies a la seua pràctica diària”, ha dit.
Així mateix, el consistori ha elaborat un vídeo que va ser projectat en la gala on es fa un repàs exhaustiu a totes les actuacions que han dut a terme des de l'any 2000.

Site developed with Drupal