Formulari de cerca

Francisco Boira i Alex Capdevila guanyen el I Concurs de Fotografia organitzat per l'AMPA per a promocionar Cabanes

Francisco Boira Gual i Alex Capdevila Marqués han sigut els guanyadors del I Concurs de Fotografia organitzat per l'Ampa de l'IES Alfons XIII de Cabanes, un concurs amb què s'ha volgut retre homenatge al municipi davall el títol ‘El Meu Vaig poblar i els Seus Voltants'.

Francisco Boira Gual ha guanyat amb l'obra ‘l'Abeurador dels LLavadors de Cabanes', corresponent a la Secció ‘Monuments Emblematics i Construccions del Meu Vaig poblar'. Alex Capdevila, per la seua banda, ha guanyat amb l'obra ‘La Flor de l'Ametler', corresponent a la secció ‘Natura del Meu Terme'. Els premis han sigut una "tablet" i una camera digital, junt amb el diploma que els acredita com a guanyadors del concurs.

Els membres del jurat han sigut Francisco Vidal, fotògraf de Cabanes; Héctor Borrás Segarra, president de l'Associació Joves Cabanes; Antonio Salvador Soldevila, Miguel Segarra Soldevila i Rafael Sancho Gurrea, els tres fotògrafs aficionats de Cabanes.

Les fotografies que s'han presentat al concurs organitzat per l'Ampa estan exposades en l'antiga presó, annexa a l'Ajuntament de Cabanes, una exposició que romandrà oberta durant tots els dies de festes.

D'altra banda, l'Associació de Jubilats de Cabanes va celebrar ahir la missa d'acció de gràcies i el menjar de germandat tradicional en la carpa de festes, un acte que s'ha convertit ja en tradicional durant els festejos de maig que Cabanes celebra en honor de la Mare de Déu del Bon Succés.

Imatges: 
foto1-peq.JPG
foto1.JPG
Site developed with Drupal