Formulari de cerca

Francisco Artola renúncia a l'alcaldia de Cabanes agraint als veïns el suport rebut

Francisco Artola, que fóra alcalde de Cabanes des de juny del 2011, va renunciar de forma oficial a l'alcaldia i la seua acta de regidor en un ple en què es va donar compte de la seua decisió irrevocable per motius de salut.

Artola va agrair el suport que ha rebut en estos mesos per part dels veïns de Cabanes i va explicar que la seua situació personal li impedix seguir al front de l'alcaldia i acabar la legislatura, com haguera sigut el seu desig.

El fins hui alcalde va recalcar que ha sigut emocionant “les mostres de suport que he rebut” i va tindre paraules d'agraïment per als seus companys en l'equip de govern, a qui va qualificar de “excel·lents companys i amics i que m'han ajudat molt al llarg d'enguany”. Va voler a més donar les gràcies públicament a la que serà nova regidor de l'Ajuntament, Eva Escuriola Herrasti, “ja que per a la mi va ser una alegria el comptar amb ella” així com a l'oposició.

La portaveu del PSOE, Virginia Martí, va tindre unes emotives paraules per al primer edil de Cabanes, a què va reconéixer la seua etapa al front de l'Ajuntament i va desitjar el millor en este nou camí que ara comença.

Especialment afectuós va ser Francisco Artola al parlar d'Estrella Borrás, la primera tinent alcalde que en un termini de deu dies prendrà possessió com a alcaldessa de Cabanes. “És la millor candidata que hi ha per a assumir el càrrec. És una persona preparada, molt volguda i amb moltes ganes de treballar pel nostre poble. Em vaig molt tranquil perquè sé que l'alcaldia es queda en la millors mans i Estrella Borrás traurà avant el projecte de govern del Partit Popular amb excel·lents resultats”.

Imatges: 
RENUNCIA-PACO-P.JPG
RENUNCIA-PACO.JPG
Site developed with Drupal