Formulari de cerca

Francisco Artola comunica la seua decisió de no seguir i Estrella Borrás li substituirà al front de l'alcaldia

L'alcalde de Cabanes, Francisco Artola, ha fet pública la seua “irrevocable” renúncia a l'alcaldia per prescripció mèdica i va anunciar que la futura alcaldessa serà l'actual tinent alcalde, Estrella Borrás.
L'actual alcalde presentarà l'escrit de renúncia el pròxim dia 13 d'agost a fi de no entorpir les normals gestions administratives de l'Ajuntament. A partir d'eixe moment es convocarà el ple en què informarà de la seua decisió. L'acord plenari serà remés a la Junta Electoral Central.
Francisco Artola va agrair el suport rebut però va comunicar que els seus problemes de salut li impedixen seguir avant al front de l'Ajuntament.
Va ser ell mateix el que va comunicar que la pròxima alcaldessa serà Estrella Borrás “una persona molt preparada i capaç de dirigir l'Ajuntament i aconseguir el millor per al nostre poble i la persona que més prop de mi ha estat enguany”. L'alcalde i la futura alcaldessa van estar abrigats per l'equip de govern popular i van assegurar que la transició ha sigut un acord unànime entre tots els regidors.

Imatges: 
Estrella-Bp.JPG
Estrella-B.JPG
Site developed with Drupal