Formulari de cerca

La Fira de Sant Andreu aconseguix la seua 503 edició

El municipi de Cabanes celebra al llarg d'este cap de setmana la 503 edició de la Fira de Sant Andreu, una de les més antigues de la seua especialitat que se celebren en la Comunitat Valenciana.
Una celebració firal que es remunta a l'any de 1507 quan la segona dona del monarca Fernando el Catòlic, Germàna de Foix, va concedir al municipi de Cabanes el poder celebrar esta fira.
Esta fira disposa enguany d'un total de 442 parcel·les per a poder albergar al voltant de 250 estands en els carrers del nucli urbà on se celebra la Fira de Sant Andreu on es podrà disfrutar de les últimes novetats del sector de la maquinària agrícola.
També es podrà disfrutar de diferents tipus de menjar o adquirir productes de la terra amb el que l'assistència a esta fira es convertix en una oportunitat de passar una jornada de festa i de disfrutar dels atractius del municipi.
L'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, ha manifestat que tot està preparat per a poder acollir com es mereixen les milers de persones que esperen que visiten al municipi al llarg del cap de setmana.
Siurana ha apuntat que “considerem que al llarg d'estos dies poden visitar-nos entre les 15.000 i les 20.000 segons les nostres estimacions”.
Una fira agrícola que, per la seua banda, serà inaugurada este divendres 26 de novembre, a partir de les 20 hores, amb l'assistència de la consellera d'Agricultura, Maritina Hernández, així com del delegat del Consell Valencià, Ximo Borrás, i del vicepresident de la Diputació de Castelló, Francisco Martínez Capdevila.
També s'espera que assistisquen el diputat provincial de Cultura, Miguel Ángel Mulet, així com els alcaldes de diferents municipis.

Site developed with Drupal