Formulari de cerca

La Fira rendirà homenatge als oficis tradicionals de Cabanes amb una exposició de fotos de Marc Guimerà i Elia Puerta

La Fira de Sant Andreu de Cabanes rendirà enguany homenatge als oficis tradicionals i els festejos taurins amb dos exposicions fotogràfiques, que integren una de les novetats d'enguany.

L'exposició ‘l'Art del Treball', que estarà oberta des del divendres 25 en el local municipal del carrer Ramón i Cajal, arreplega les millors fotografies de Marc Guimerà Reula i Elia Puerta, dos jóvens de Cabanes que han realitzat un extraordinari treball per a recopilar les fotografies que ara s'exposen. L'exposició estarà oberta fins a les 21 hores del divendres, i el dissabte i diumenge, de 10h. a 14h. i de 16h. a 20h.

L'altra mostra reunix diverses fotografies taurines d'Alfredo Trilles, un veí de Vall D'Alba, que estaran exposades en el mateix local, i amb el mateix horari. Les dos exposicions seran inaugurades el divendres, primer dia de fira.

La Fira Agrícola de Cabanes aconseguix enguany la seua 504 edició i s'ha consolidat ja com una dels principals esdeveniments d'este tipus no sols en la província de Castelló sinó de tota la Comunitat Valenciana. De fet, la de Cabanes és una de les fires més antigues, que es remunta a l'any 1507, quan la reina Germànica de Foix va concedir a la Vila de Cabanes el privilegi de realitzar dos fires anuals, una d'elles a celebrar l'últim cap de setmana de novembre, que s'ha mantingut fins a l'actualitat.

Site developed with Drupal