Formulari de cerca

Dijous, Abril 4, 2013 - 17:45
La Fira de Cabanes, en l'objectiu
Una trentena de fotògrafs i aficionats es van donar cita en la I Marató Fotogràfica Fira de Cabanes, en la que durant tot el dia de diumenge es van poder fotografiar la Fira de Sant Andreu en una jornada en què persones de tota la província van arribar al municipi per a visitar-la.

<p>
Una trentena de fotògrafs i aficionats es van donar cita en la I Marató Fotogràfica Fira de Cabanes, en la que durant tot el dia de diumenge es van poder fotografiar la Fira de Sant Andreu en una jornada en què persones de tota la província van arribar al municipi per a visitar-la.<!--break-->

A partir de les deu del matí, es van donar cita en la taula de recepció d'inscripcions els participants, en l'esdeveniment que ha comptat amb la col·laboració del Grup Fotogràfic Adofa i el Patronat Provincial de Turisme.

Durant les pròximes setmanes cada un dels participants anirà enviant les seues fotografies al correu electrònic cabanesajuntament@gmail.com. Entraran en concurs totes les fotografies referides a les activitats de la 505 edició de la Fira de Cabanes des de les deu del matí fins a les sis de la vesprada del diumenge, 2 de desembre i seran desqualificats tots els treballs que no se cenyisquen al tema del concurs. Cada un dels participants podrà remetre un màxim de dos fotografies. Totes les fotos hauran de ser presentades en format digital jpg, a un grandària de 30x45 cm. i amb una resolució de 300 ppp. I tots els arxius hauran de portar el nom i cognoms del seu autor amb un orde numèric. (Exemple: josegarcia1.jpg).

 Les millors fotografies presentades s'exposaran en una exposició que organitzarà l'Ajuntament de Cabanes amb motiu de les II Jornades de l'Ametla, que se celebraran a la primavera. En els pròxims dies, se n'aniran fent públics els premis, en els que han col·laborat la pràctica totalitat d'empreses turístiques i restauradors tant de Cabanes com de La Ribera, oferint caps de setmana en els càmpings i cases rurals, menjars i sopars en restaurants locals, així com lots de productes gastronòmics de Torrons Sant Lluís i Oleícola del Penyagolosa.

D'altra banda, la presentació del llibre ‘Cròniques de Cabanes en carn i ànima” de María Roca, va posar el punt i final a la Fira de Sant Andreu, una presentació que va tindre lloc en el Saló de Cristall de les Escoles Velles. L'autora va estar acompanyada pel diputat provincial de Turisme d'Interior, José Pons, l'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás i els regidors i nombrosos veïns. L'acte va estar amenitzat per la Unió Musical Santa Cecília.

Els xiquets van ser a més protagonistes durant tot el cap de setmana amb el cercaviles que els va comptar l'origen de la Fira de Sant Andreu
</p>

Site developed with Drupal