Formulari de cerca

Finalitzada la primera fase de l' adequació de la plaça de les Antigues Escoles

La primera fase de l'adequació de la plaça de les Antigues Escoles per a convertir-se en un espai per a activitats a l'aire lliure es va inaugurar el divendres 30 de juliol coincidint amb l'inici de les festes patronals.
I és que a les 00.00 va tindre lloc en este restaurat lloc la celebració d'un Disc Mòbil organitzat pels Quintos que suposarà tornar a dotar de contingut este emblemàtic espai de Cabanes.
I és que des de l'Ajuntament de Cabanes es considerava esta actuació com prioritària pel que es va proposar esta adequació per a ser inclosa en el Pla Especial de Suport a la Inversió Productiva de la Generalitat.
L'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, ha manifestat la seua satisfacció per haver-se finalitzat esta part del projecte que tindrà la seua continuació posterior amb l'envelat per tot el recinte.
Siurana ha manifestat que “es tracta d'una obra que feia falta per a poder disposar d'un lloc que acollira aquelles activitats a l'aire lliure que al llarg de l'any organitza o promou el consistori”.
Una actuació que ha tingut un cost de 106.102,94 euros i que s'espera que la seua segona fase estiga preparada per al mes de novembre coincidint amb la celebració de la Fira de Sant Andreu.

Site developed with Drupal