Formulari de cerca

Dimecres, Novembre 13, 2013 - 15:30
Exposició sobre la Banda de Cabanes
Les imatges de Pepe Girona rendixen homenatge als dos últims anys d'èxits de l'agrupació musical

L'exposició titulada ‘2012-2013. In Crescendo',  realitzada per la Va unir Musical Santa Cecília de Cabanes i pel fotògraf Pepe Girona, serà un dels plats forts de la pròxima edició de la Fira de Cabanes, que se celebrarà en el municipi entre el 29 de novembre i l'1 de desembre.

 

La mostra arreplega els millors moments viscuts per la Unió Musical Santa Cecília de Cabanes durant els dos últims anys, que han sigut molt reeixits per a l'agrupació. D'una banda, pel Primer Premi i la Menció d'Honor aconseguits en el 35 Certamen Provincial de Bandes de Música i, per un altre, pel rotund èxit que va tindre la Banda a Cheste, on quasi 200 veïns de Cabanes els van acompanyar com a representants de la província de Castelló en la 3a Secció de tal Certamen. 

 

Així mateix, l'exposició està formada, en la seua majoria, per les fotos que va realitzar Pepe Girona en el concert de festes d'agost, ‘Una Nit de Big Band', el concert amb més públic que ha celebrat mai la banda i, sense cap dubte, l'acte amb major assistència i acceptació de totes les festes patronals del passat estiu.

 

Des de la Banda asseguren que les fotografies de Pepe Girona són un homenatge tant a la Banda com a tots els veïns de Cabanes, que els han acompanyat en els seus èxits, per la qual cosa van decidir fer una mostra amb les imatges per a compartir-les en un moment tan emblemàtic com és la Fira de Sant Andreu.

 

Pepe Girona és un covarxí aficionat a la fotografia des dels anys 90 i un dels fotògrafs oficials del Feslloch des de l'any 2010 i altres esdeveniments, festivals i concerts on la tradició es mescla amb la música, com és el cas de l'Aplec dels Ports, en les edicions de Forcall i Morella.

 

L'exposició estarà oberta els dies 29 i 30 de novembre i l'1 de desembre en l'antic ambulatori.  

Imatges: 
Site developed with Drupal