Formulari de cerca

Èxit de participació de la "Fira de Sant Andreu"

 L'alcalde de Cabanes, Artemio Siurana, ha destacat l'enorme participació popular registrada durant aquest passat cap de setmana amb la celebració del 500 aniversari de la "Fira de Sant Andreu".

 Siurana ha manifestat que "estem molt contents amb la participació que hem tingut aquests dies, que ha superat les nostres espectativas ja que cada vegada més existeix més gent que ve a la fira".

Un balanç realitzat per la primera autoritat municipal després de la celebració de la "Fira de Sant Andreu", que ha convertit al municipi en el referent comarcal de fires agrícoles i de maquinària.

 "Aquest any ha estat un èxit important al coincidir també amb el 500 aniversari de la seva fundació, el que suposa que podem estar satisfets del seu desenvolupament i que cada vegada vagi a més", apuntava. La primera autoritat municipal ha ressaltat, mentrestant, la inserció de la fira d'arts i oficis en el nucli antic que ha vingut a augmentar, encara més si cap, el nivell de la pròpia fira agrícola.

Siurana ha volgut lloar el treball desenvolupat tant per la Guàrdia Civil, per a l'ordenació del trànsit rodat,com de la Creu Roja, amb tots els seus efectius.

Al mateix temps, l'alcalde de Cabanes ha indicat que la instal·lació dels stands de la fira d'arts i oficis en el nucli antic tindrà efectes positius per a la promoció del municipi.

Siurana ha explicat que "hem donat l'oportunitat a molta gent que no coneixia el nucli antic de conèixer-lo, amb el que crec que a partir d'ara tindrem més visites per aquest motiu".

Site developed with Drupal