Formulari de cerca

Èxit de les II Festes de la Joventut de Cabanes

Els II Festes de la Joventut de Cabanes s'han saldat amb un rotund èxit de participació. L'Associació Joves Cabanes s'ha consolidat com un dels principals dinamitzadors de l'activitat cultural i social del municipi amb unes festes en què s'ha rendit un homenatge a l'arreplega de l'ametla, com un dels principals motors econòmics del municipi.

El sopar del divendres, a la Casa de la Cultura, va ser un dels actes més participatius i en ella es va projectar un vídeo i es va recordar l'activitat de l'antiga associació Foc i Flama, que fins a mitjan anys 90, van estar encarregats de la banda de cornetes i tambors, el grup de majorettes el grup de teatre o la Velà Televisiva, un festival basat en imitacions de la televisió i que va tindre molt d'èxit no sols al municipi sinó també a tota la comarca.

La trobada de xarangues a la plaça dels Hostals, amb presència de músics de diversos municipis, el cercavila amb els participants abillats amb indumentària relacionada amb el cultiu de l'ametla, el concurs de paelles i el menjar de germandat van ser els actes principals del dissabte, en el que els jóvens de Cabanes també van rendir un homenatge a les persones de més edat de la població.

Les II Festes de la Joventut van acabar a la vesprada amb l'entrega dels premis de disfresses i diferents concursos, previs al ball a la carpa de la Casa de la Cultura, amb l'orquestra Mite i discomóvil, que va posar el punt i final a la jornada.

Imatges: 
joventut-peq.JPG
joventut.JPG
Site developed with Drupal