Formulari de cerca

Entra en servici el pas elevat del carrer Gaidó

El director General de Cohesió Territorial, Vicente Saurí, ha assistit este divendres, 26 de novembre, a la visita de la construcció del pas elevat del Carrer Gaidó, recentment finalitzada.
Una actuació que formava part del paquet d'obres que ha comptat per a enguany el municipi de Cabanes corresponents al Pla Confiança pel qual ha rebut una subvenció de més de 600.000 euros.
L'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, ha destacat que es tractava d'una actuació molt important per a millorar l'aspecte general d'una de les entrades al municipi.
Siurana ha indicat que “des que entrarem en el consistori una de les nostres prioritats era de poder disposar d'unes millors entrades al municipi la qual cosa s'ha aconseguit amb el pas del temps”.
Una obra que se suma a les ja realitzades en el municipi corresponents al Pla Confiança com han sigut l'adequació del Frontó del Poliesportiu, o la substitució del col·lector general de la Venta de Sant Antoni.
També s'han escomés les obres de canalització del Barranc del Ravatxol, l'adequació ambiental de la zona pública del Molinet o l'adequació de la plaça de les antigues escoles per a activitats a l'aire lliure.
La primera autoritat municipal ha destacat que es tracta d'una sèrie d'actuacions que han tingut com principal finalitat la de millorar la qualitat de vida dels veïns de Cabanes aconseguint millors equipaments i infraestructures.
Un acte que, per la seua banda, s'inclou en el programa d'activitats de la jornada inaugural de la Fira de Sant Andreu que enguany aconseguix la seua 503 edició i a la que assistirà a partir de les 20 hores la consellera d'Agricultura, Maritina Hernández.

Imatges: 
foto-peq2.JPG
Site developed with Drupal