Formulari de cerca

Els empresaris de Cabanes i Vilafamés col·laboraran per a ampliar l'oferta gastronòmica

El president Alberto Fabra avala el maridatge de vins de Vilafamés i torró de Cabanes.
Els empresaris de Cabanes i Vilafamés s'han sumat al conveni de col·laboració firmat per ambdós municipis a fi de consolidar el turisme gastronòmic i de cap de setmana en ambdós poblacions.Amb el respatler de la Generalitat Valenciana, de mà del president Alberto Fabra, que va acudir al mostrador de Fitur per a donar el seu suport a ambdós ajuntaments, les empreses Torrons Sant Lluís i Càmping Torre La Sal 2 de Cabanes i Cellers Maig García de Vilafamés ja han anunciat accions conjuntes a fi de consolidar els dos destins.

En este sentit, i després de la degustació del torró de Cabanes i el vi de Vilafamés per part del president de la Generalitat, els empresaris ja han anunciat l'organització, per a dates pròximes, d'un maridatge entre el vi i el torró que se celebrarà en el càmping Torre La Sal de la Ribera de Cabanes, premiat com un dels sis millors càmpings europeus de 2012 i que també ha acudit a Fitur per a abonar la iniciativa dels alcaldes Francisco Artola i José Pons. Cal recordar que el càmping alberga estos dies, en temporada baixa, a més de 600 turistes alemanys, que residixen durant els mesos d'hivern en La Ribera fugint del fred del seu país d'origen. La iniciativa dels empresaris ha sigut abonada pel president de la Generalitat i la Diputació de Castelló. Javier Moliner ha confirmat la seua intenció de participar en la jornada i ha felicitat els empresaris per la degustació de productes autòctons que han oferit estos dies en la Fira Internacional de Turisme a Madrid.

L'alcalde de Cabanes i el de Vilafamés van oferir una roda de premsa conjunta junt amb el diputat de Turisme, Andrés Martínez, per a presentar les iniciatives d'ambdós poblacions, que a més del desenvolupament turístic perseguixen el desenvolupament rural amb projectes en que s'implique ambdós poblacions i que incentiven tots els sectors econòmics i socials. En esta roda de premsa, el diputat de Turisme va lloar la labor que realitzen els dos ajuntaments, presents de manera conjunta en Fitur, així com les iniciatives que s'estan duent a terme per part dels empresaris locals.

Imatges: 
fitur1-peq.jpg
fitur1-peq2.JPG
FITUR-1.JPG
FITUR.JPG
Site developed with Drupal