Formulari de cerca

Elena Sidro va complir 107 anys el 3 de novembre

Elena Sidro Planell va complir el dimecres, 3 de novembre, l'edat de 107 anys, la qual cosa la convertix en la dona de major edat de Cabanes i, quasi amb tota seguretat, de totes les comarques castellonenques.
Un esdeveniment que no podia passar desapercebut per a l'Ajuntament de Cabanes que la pensa felicitar com es mereix per a sumar-se a eixe més que centenari aniversari junt amb els seus familiars.
Per això, l'alcalde Artemi Siurana, en representació del Consistori, va acudir a felicitar Elena Sidro en esta jornada tan assenyalada.
I és que, a més, es dóna la circumstància que a Elena Sidro li ha tocat viure en dos segles diferents i amb un cabal d'experiències en tots eixos anys molt difícils de poder repetir.
L'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, ha indicat que resulta un fet molt satisfactori poder acompanyar Elena Sidro com a primera autoritat municipal en la jornada que aconseguix els 107 anys d'edat.
Siurana ha manifestat que “és tot un plaer el poder parlar i comentar per uns moments amb una dona com és el cas d'Elena Sidro que ha viscut tant, per la qual cosa compta amb molts records i que és tota una institució per al municipi de Cabanes”.

Imatges: 
tia-eleneta.JPG
tia-eleneta-peq3.JPG
tia-eleneta-107.JPG
Site developed with Drupal