Formulari de cerca

Elena Sidro Planell complix 105 anys d'edat

Elena Sidro Planell ha complit este dilluns, 3 de novembre, l'edat de 105 anys convertint-se d'esta manera en la persona que major edat ha aconseguit en la història de Cabanes, segons les dades que disposa el municipi.
I és que la senyora Elena Sidro naixia allà pel 3 de novembre de 1903 pel que ha viscut quasi tot el segle XX, ara amb el XXI i per poc no naixia en el segle XIX pel que s'hauria convertit en una dona que ha passat per tres segles.
L'Ajuntament de Cabanes, representat per l'Alcalde i dos Regidors, ha girat una visita a la vivenda on habita Elena Sidro, amb una de les seues filles, per a participar d'este més que centenari aniversari.
Allí han acompanyat a la centenària Elena en la degustació d'un esmorzar, al mateix temps que li han regalat un ram de flors i han estat presents en el moment de traure la tortada d'aniversari.
L'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, ha destacat que és tot un honor per al municipi tindre una persona de 105 anys d'edat amb tot el que atresora de saviesa i de records.
Siurana ha dit que "hem estat amb ella departint al voltant d'una hora i a l'entrar a saludar-la ens ha reconegut el que això suposa que es troba en perfectes facultats, menys el sentit auditiu".
Una dona que és coneguda popularment com "la tia Elena" i que com a curiositat històrica podem dir que quan va nàixer començava el seu regnat Alfons XIII, o que quan a Espanya encara no s'havia matriculat cap vehicle, això va ocórrer en 1907.
La seua longeva vida li ha fet viure bons moments i amargures, i després de casar-se amb Daniel Mulet, en 1929, va tindre dos fills, Vicente i Consuelo, així com els bessons Manuel i Paco, encara que estos van morir al poc de nàixer, i a María, que la considera com una filla.
Dels matrimonis dels seus fills té fins a sis néts, i d'estos fins al moment un total de quatre besnéts, això sense comptar altres familiars directes.

Imatges: 
IMG_2861.JPG
cumple-peq.JPG
Site developed with Drupal