Formulari de cerca

El dissabte 2 de febrer es va celebrar el dia internacional dels aiguamolls en el Prat de Cabanes-Torreblanca

El passat 2 de febrer, va tenir lloc en el Parc Natural del Prat de Cabanes-Torreblanca, la celebració del dia internacional dels aiguamolls.

Aquest espai natural, que s'estén per la plana costanera de Torreblanca i Cabanes, era una antiga albufera tancada per un cordó litoral de graves i cants, i en la qual aflora aigua procedent de les capes freáticas.

Un grup d'unes 50 persones, format per adults i nens de Torreblanca i Cabanes, van tenir el dissabte, l'oportunitat de gaudir d'un agradable matí envoltats d'aquest preciós paisatge natural. El personal del parc va programar unes activitats entre les quals van destacar un passeig de 2'5 km, guiats per un tècnic de l'espai natural, per a conèixer els ecosistemes del "Prat", i unes activitats lúdic-educatives que van ser molt participatives.

L'espai natural del Prat de Cabanes-Torreblanca, protegit des de 1988, data de declaració de Paratge Natural, espera en breu inaugurar el seu Centre d'Informació, des del qual s'informarà i aconsellarà, a totes aquelles persones interessades a conèixer aquest paratge a través de les seves rutes o en el mateix centre.

El Regidor de Turisme de Cabanes, Jorge Conde, ha considerat positiva aquesta iniciativa, a la qual va assistir, i espera que l'engegada del Centre d'Informació pugui afavorir a l'increment de les visites turístiques a aquesta població.

Site developed with Drupal