Formulari de cerca

La Diputació reforçarà el turisme de càmpings a La Ribera de Cabanes

La Diputació de Castelló i l'Ajuntament de Cabanes col·laboraran per a reforçar el turisme de càmpings a La Ribera i consolidar la zona com un dels principals reclams turístics per a campistes de la Comunitat Valenciana.
Així ho van confirmar en la visita que els diputats Andrés Martínez i José Pons van realitzar al càmping Torre La Sal II de Cabanes, que enguany ha sigut guardonat amb el premi al millor càmping espanyol entre 6.000 instal·lacions de tot Europa que anualment concedix el Càmping Club Alemany DCC. El ‘Premi Europa-Camping' és des de fa anys un prestigiós reconeixement a nivell europeu que s'atorga a un número molt reduït d'instal·lacions cuidadosament seleccionades entre les existents a Europa. El premi serà entregat al càmping Torre La Sal II de Cabanes el 24 de febrer del 2012 en la Fira d'Essen (Alemanya).
Els diputats de Turisme, que van estar acompanyats per l'alcalde de Cabanes, Francisco Artola, i la regidora de Turisme, Lucia García, van realitzar una visita al càmping de la mà del seu propietari Fernando Fonollosa i van destacar el bon treball realitzat per a convertir la instal·lació en una de les millors d'Europa.
El càmping de La Ribera de Cabanes és un dels principals càmpings de la província de Castelló que treballa amb turistes europeus, principalment alemanys i francesos, durant tot l'any, amb una oferta integral que a més dels servicis propis dels càmpings inclou a més una plaça de bous, piscina climatitzada per a hivern i tres piscines obertes, espais lúdics per a xiquets i bars i restaurants amb ambientació i gastronomia europea, entre altres.
Els diputats de Turisme es van comprometre amb l'alcalde de Cabanes i el propietari del càmping a mediar davant de la Direcció General de Costes per a millorar la platja de Torre La Sal. L'empresari i propietari del càmping va recordar als diputats que la platja de La Ribera és un espai únic a la Comunitat Valenciana, per la presència de l'aiguamoll del Prat, i que és un dels principals atractius per als milers de turistes que cada any visiten la zona “pel que és convenient que li'ls oferisca una platja en condicions, ja que és un recurs que utilitzen durant tot l'any i del que ens beneficiem tots els amos de càmpings que existixen actualment en La Ribera”.
Cal recordar que a més de Torre La Sal II, el nucli costaner de Cabanes compta amb tres càmpings més (Torre La Sal I, Torre La Sal María i Riberamar), sent una de les zones de la província de Castelló que més campistes reben al llarg de tot l'any.

Imatges: 
camping-peq.JPG
camping.JPG
Site developed with Drupal