Formulari de cerca

La Diputació potència com a reclam turístic l'Arc Romà de Cabanes al millorar les seues comunicacions

“Hui hem posat en valor un dels elements patrimonials més importants de la nostra província. L'Arc Romà de Cabanes estarà molt millor connectat amb la població i facilitarà l'arribada dels visitants, amb un grau de confortabilitat i seguretat molt major a l'existent fins ara”. Així ho ha anunciat el president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, en la inauguració de les obres de millora de la carretera CV-157, que unix Cabanes amb el monument, i el nou passeig de vianants. Javier Moliner va estar acompanyat per l'alcalde Francisco Artola i els regidors de Cabanes.
Moliner també ha destacat que “hui més que mai estem invitant tota la gent que ve a visitar-nos que conega allò que més arrelat està a la nostra tradició i història i que, a més, puga fer-ho d'una forma còmoda i disfrutar-ho tenint clar que la província cuida del seu patrimoni perquè és el nostre aval de futur”.
L'actuació, emmarcada en el pla de millores de carreteres de la institució provincial, respon a una reivindicació històrica dels veïns de la localitat per garantir la seguretat dels vianants en eixe tram de carretera. Les obres, amb un pressupost de 673.526 euros, han consistit en la construcció d'una vorera de dos metres d'amplària en els dos quilòmetres del vial, el condicionament d'atrevits, drenatge transversal de la carretera així com, neteja de cunetes, pavimentació del tram i senyalització.
”Treballem per fer possibles els anhels de les persones, que són les ambicions dels alcaldes i la ruta de treball de la Diputació. És un acte de justícia que un dels nostres monuments més importants tinguera l'accés que mereix, per això estarem sempre disposats a posar en valor allò que ens pot donar més valor i permeta als nostres ciutadans retrobar-se amb la seua història”, ha apuntat el president provincial.
L'alcalde, per la seua banda, va agrair públicament el suport “decidit i ferm” de la Diputació Provincial de Castelló a l'Arc Romà de Cabanes. “La nova carretera és una mostra de l'ajuda que des de la Diputació s'oferix al nostre poble per a posar en valor nostre monument, principal referent de la cultura romana en la província i en l'Arc Mediterrani”.

Imatges: 
visita-moliner-arco-peq.JPG
visita-moliner-arco.JPG
Site developed with Drupal