Formulari de cerca

Dijous, Abril 4, 2013 - 14:45
La Diputació executa noves obres a Cabanes per a millorar la seguretat vial dels veïns
El vicepresident de la Diputació de Castelló, Francisco Martinez, es va desplaçar a Cabanes per a comprovar junt amb l'alcaldessa, Estrella Borrás, l'estat de les obres de repavimentació dels vials Ausías March, Escultor Bisbal i Albalat, emmarcades dins del Pla Provincial d'Obres i Servicis.

<p>El vicepresident de la Diputació de Castelló, Francisco Martinez, es va desplaçar a Cabanes per a comprovar junt amb l'alcaldessa, Estrella Borrás, l'estat de les obres de repavimentació dels vials Ausías March, Escultor Bisbal i Albalat, emmarcades dins del Pla Provincial d'Obres i Servicis.<!--break-->
Esta actuació permetrà millorar dites calçades ja que es troben molt deteriorades a causa de la seua antiguitat i a l'execució de nombroses rases realitzades en els últims anys. Els carrers Ausias March i Escultor Bisbal tenen molt de pas de vehicles ja que connecten l'antiga carretera, situada en la part baixa de la població, amb la ronda exterior. El pressupost total del projecte és de 45.000 euros.
Martínez ha destacat "el compromís de la institució provincial amb els pobles de Castelló, ja que actuacions com esta permeten millorar la seguretat vial i millorar la qualitat de vida dels ciutadans, visquen on visquen". 
</p>

Site developed with Drupal